Sos de rubarbă fructat
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, sosul de rubarbă cu fructe ar putea fi o rețetă super fără gluten și fără lactate de încercat. Acest sos are 248 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 11 și costă 76 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ananas, zahăr, rubarbă și apă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vafe cu rubarbă cu sos de rubarbă, Prăjitură cu iaurt cu căpșuni și rubarbă cu sos de rom cu căpșuni și friptură de porc la grătar cu sos fructat, dulce-acru.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, stafidele, zahărul și apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20-22 de minute sau până când rubarba este fragedă.
Se ia de pe foc. Puneți ananasul și căpșunile.
Serviți cald sau rece peste înghețată.