Sos De Roșii Proaspete Cu Lot Mare
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 sos? Sosul de roșii proaspete cu lot mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos De Roșii Prăjit În Lot Mare, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați roșiile. Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind un cuțit de decojit, miez fiecare roșie și înscrie un mic X în partea de jos. În loturi, adăugați cu grijă roșiile în apa clocotită și lăsați-le doar până când pielea începe să se despartă, 15 până la 30 de secunde, apoi transferați în baia de gheață. Cojiți roșiile și aruncați pielea. Se toacă roșiile.
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți și aruncați semințele. Tăiați grosolan. Pregătiți ceapa și usturoiul. Cojiți și tocați ceapa, curățați și feliați usturoiul. Gatiti sosul.
Încălziți uleiul în 2 vase mari (cel puțin 9 litri fiecare) la foc mediu. Împărțiți ceapa, usturoiul, 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper între ghivece și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, 10 până la 12 minute.
Adăugați pasta de roșii și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.
Scoateți frunzele de busuioc din tulpini și amestecați în sos. Folosiți sosul imediat sau congelați-l timp de până la 3 luni.