Sos de portocale Sparanghel
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, lacto ovo vegetariene și primale în repertoriul dvs., Sparanghel cu sos de portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 92 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 1,29 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de piper, portocală, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 28% . Rețete similare includ sparanghel cu sos de portocale , sparanghel cu sos de portocale și ghimbir și sparanghel cu sos olandez de portocale .
Instrucțiuni
Pune sparanghelul și o cantitate mică de apă într-o tigaie mare; aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 6-8 minute sau până când devin crocante.
Între timp, într-o altă tigaie, căliți usturoiul în unt timp de 1 minut; aruncați usturoiul. Se amestecă sucul de portocale, coaja, sare și piper; căldură prin.
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-un vas de servire.
Stropiți cu sos de portocale; se ornează cu segmente de portocale.