Sos de paste cu cârnați italieni

Sos de paste cu cârnați italieni
Sosul de paste cu cârnați italieni este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Acest sos are 385 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 52 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de legături de cârnați, sos de roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei umpluți cu cârnați italieni cu sos de Paste, Sos dulce de Paste cu cârnați italieni în aragazul lent, și Paste cu cârnați italieni, chiftele, ciuperci și sos de roșii de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Eliminat carcasa din link-uri cârnați și se taie în felii de 1/2 inch. Într-o tigaie mare, cârnați maro la foc mediu timp de aproximativ 10 minute; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie mare, încălziți carnea de vită măcinată, uleiul de măsline, usturoiul și ceapa la foc mediu până când carnea se rumeneste frumos; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă roșii și sos de roșii; se amestecă în sare, piper negru măcinat, busuioc, oregano, frunze de dafin și cârnați fierți. Se fierbe neacoperit timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CârnațiCârnați
BusuiocBusuioc
SareSare
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Amestecați sosul gătit cu pastele fierbinți și îndepărtați frunza de dafin din sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PastePaste
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista