Pui pesto la cuptor
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, puiul pesto la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și primară de încercat. O porție conține 259 de calorii , 28 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 59 de fani. Dacă aveți pesto buitoni®, jumătăți de piept de pui, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un condiment la preț rezonabil. Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui pesto la cuptor , pui pesto cu parmezan și parmezan pesto pesto .
Instrucțiuni
PREINCALZITI cuptorul la 400 F. Tapetati tava de copt cu folie rezistenta.
ASEZĂ puiul și pesto-ul într-un castron mediu; arunca pentru a acoperi.
Pune puiul pe tava de copt pregătită.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Scoateți din cuptor; deasupra cu roșii și brânză.
Coaceți încă 3 până la 5 minute sau până când brânza se topește.