Sos de grătar alb Alabama de la Big Bob Gibson

Sos de grătar alb Alabama de la Big Bob Gibson
Alabama sos BBQ alb de la Big Bob Gibson ar putea fi doar sosul pe care il cautati. O porție conține 300 de calorii, 0g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți oțet distilat, hrean, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sosul pentru grătar Alb Alabama al lui Big Bob Gibson, Sosul pentru grătar Alb Alabama al lui Big Bob Gibson, și Big Bob Gibson ' s Bar-sos alb B-Q pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele și amestecați bine. Utilizați ca marniade, ungere sau sos de scufundare. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista