Sos De Curcan Înainte

Sos De Curcan Înainte
Rețeta Make-Ahead Turkey Gravy poate fi făcută în aproximativ 5 ore și 55 de minute. Pentru 94 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & carving Turcia Sfaturi, Sos De Curcan Înainte, și Sos De Curcan Înainte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu-mare. Gâturi de curcan maro în ulei fierbinte, aproximativ 6 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie si se rumenesc, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Se toarnă vinul Marsala și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de carne și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Ridicați căldura la mare; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă 2 litri de apă rece, frunze de dafin, căței de usturoi și 1/4 uncie de ciuperci porcini uscate. Aduceți la foc mic și transformați căldura la minim. Pe măsură ce stocul fierbe, degresați și aruncați orice spumă care vine în partea de sus. Acoperiți parțial și fierbeți la foc foarte mic timp de 4-5 ore. Se strecoară solidele și se lasă bulionul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StocStoc
ApăApă
5
Într-un castron, acoperiți 1/4 uncie porcini uscați cu 1 cană apă fierbinte; se lasă să se rehidrateze timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți ciupercile din apă și tăiați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
7
Încălziți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu și ciuperci maronii, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina în ciuperci și unt și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Bateți în bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat și ridicați focul la mediu; aduceți sosul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Reduceți căldura la foc mic și gătiți sosul până se reduce și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă des. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista