Sos De Curcan Înainte
Rețeta Make-Ahead Turkey Gravy poate fi făcută în aproximativ 5 ore și 55 de minute. Pentru 94 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & carving Turcia Sfaturi, Sos De Curcan Înainte, și Sos De Curcan Înainte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu-mare. Gâturi de curcan maro în ulei fierbinte, aproximativ 6 minute pe parte.
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie si se rumenesc, 5-10 minute.
Se toarnă vinul Marsala și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de carne și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Ridicați căldura la mare; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Se amestecă 2 litri de apă rece, frunze de dafin, căței de usturoi și 1/4 uncie de ciuperci porcini uscate. Aduceți la foc mic și transformați căldura la minim. Pe măsură ce stocul fierbe, degresați și aruncați orice spumă care vine în partea de sus. Acoperiți parțial și fierbeți la foc foarte mic timp de 4-5 ore. Se strecoară solidele și se lasă bulionul deoparte să se răcească.
Într-un castron, acoperiți 1/4 uncie porcini uscați cu 1 cană apă fierbinte; se lasă să se rehidrateze timp de 10 minute.
Scoateți ciupercile din apă și tăiați bine.
Încălziți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu și ciuperci maronii, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina în ciuperci și unt și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Bateți în bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat și ridicați focul la mediu; aduceți sosul la fierbere.
Reduceți căldura la foc mic și gătiți sosul până se reduce și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă des. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper negru.