Sos De Arahide Thailandez

Sos De Arahide Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de arahide thailandez. O porție conține 217 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, lapte de cocos, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Extra Sticky Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai Ginger Slaw, Tofu prăjit cu sos asiatic de prune sau sos de arahide thailandez, și Sos De Arahide Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați untul de arahide, laptele de nucă de cocos, nectarul de agave, sucul de lămâie, sosul de soia, praful de usturoi și fulgii de ardei roșu, după gust, până când textura este netedă și slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocale, unt de mere, pucioasă și un precursor particular al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna precedentă, contribuind la dezvoltarea unor botrytis timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel vintage - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi ca sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul recoltelor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost îmbătrânit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista