Sopa de Lentejas (supă de linte Andaluciană)

Rețeta Sopa de Lentejas (supa de linte Andaluciană) este gata în aproximativ 9 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Pentru 41 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 6. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de slănină, frunze de dafin, cârnați chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), SUPĂ DE LINTE ÎN STIL COLUMBIAN (SOPA DE LENTEJAS), și Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti slanina doar pana incepe sa se rumeneasca putin, 5 pana la 8 minute.
Adăugați uleiul de măsline, ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă usturoiul, roșiile, cârnații și frunza de dafin; gătiți aproximativ 4 minute.
Adăugați linte și apă (apa trebuie să fie cu aproximativ un centimetru mai adâncă decât nivelul lintei). Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți, neacoperit, până când lintea este doar gătită, 15 până la 20 de minute.
Puneți cartofii în supă și continuați să fierbeți până când cartofii sunt fierți, 12 până la 15 minute.