Sopa de Estrellitas con Alb 69ndigas (supă de paste și chiftele)
Sopa de Estrellitas con alb și Ciorba de chiftele este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. 146 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb gătită, carne de porc măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas), Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele), și Ciorba de chiftelute (Sopa De Alb și negru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, oul, Ali-ul, sarea, făina de porumb și apa. Frământați cu mâinile până se amestecă bine.Formați amestecul în 12 chiftele mici, așezați-le pe un plate.In o oală mare la foc mediu, așezați Ali-ul, morcovii, chimenul de apă. Se aduce la fierbere și se reduce focul la foc mic.
Adăugați chiftelele în bulion, pe rând. Acoperiți și lăsați să gătească timp de 40 până la 45 de minute la foc mediu-mic.
Adăugați pastele fierte și condimentați cu sare și piper.
Presărați coriandru proaspăt și serviți imediat.