Somon în sos de lămâie-mărar

Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somonul în sos de lămâie-mărar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 600 calorii, 30g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper de lămâie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, Burgeri de somon cu sos de mărar de lămâie, și Somon cu sos de mărar și Risotto de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți somonul într-un vas superficial și frecați cu 3 linguri de suc de lămâie. Se condimentează cu buruieni de mărar și piper de lămâie. Acoperiți și lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și sotati șalotul 2 minute, până se înmoaie.
Se amestecă sucul de lămâie rămas, oțetul și 1/4 cană de vin. Se fierbe până se reduce cu cel puțin 1/
Se amestecă smântâna și laptele. Condimentează cu mărar, pătrunjel, cimbru, sare și piper alb. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Bateti in 1/4 cana unt. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu.
Așezați somonul în tigaie, cu pielea în sus și gătiți 1 până la 2 minute, până când este ars. Puneți somonul deoparte. Degajează tigaia cu 1 lingură de vin rămasă, apoi amestecă în sosul de smântână. Întoarceți somonul în tigaie și gătiți 8 minute în sos sau până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.