Somon Teriyaki Acidulat

Somon Teriyaki Acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Teriyaki picant. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mirin, semințe de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Somon Picant La Grătar, și Somon Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, adăugați mirinul, sosul de soia, sucul de lămâie și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Combinați bine și porniți focul mediu.
3
Odată ce sosul începe să fiarbă, adăugați fileurile de somon cu partea de carne întoarsă pe Sos. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Rotiți fileurile în lateral la fiecare 5 minute până când peștele a fiert în total 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Scoateți fileurile de somon pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
6
Adăugați ceapa verde și semințele de susan în sos și fierbeți încă 5 minute. Sosul ar trebui să fie îngroșat până acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Serviți somonul pe fiecare farfurie și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Serviți cu orez alb și broccoli prăjiți pentru o masă completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate43
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista