Somon la grătar cu unt de Habanero-Lime
Somonul la grătar cu unt de Habanero-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,72 USD pe porție. O porție conține 446 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, tequila, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 41 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Somon la grătar cu unt de Habanero-Lime, Somon la grătar cu ardei iute și unt de tei, și Fripturi de somon la grătar cu unt de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați împreună ulei vegetal, suc de portocale, 3 linguri suc de lămâie, tequila, 1 lingură coajă de lime, 1 lingură piper habanero și usturoi. Rezervați o cantitate mică pentru a o folosi ca sos de basting și turnați restul într-un vas de copt superficial.
Așezați somonul în vasul superficial și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 4 ore, rotind frecvent.
Într-un castron mic, amestecați împreună untul înmuiat, sarea de usturoi, 1 lingură de suc de lămâie, 2 lingurițe de piper habanero și 2 lingurițe de coajă de tei. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Grătar ușor de grătar și puneți somonul pe grătar. Gatiti somonul timp de 5 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele poate fi usor fulgi cu o furculita.
Se transferă într-un vas de servire, se acoperă cu unt habanero și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.