Somon la grătar cu Salsa de citrice și verdeață pentru copii

Somon la grătar cu Salsa de citrice și verdeață pentru copii
Somonul la grătar cu Salsan de citrice și verdeață pentru copii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 284 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, frunze de busuioc, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată, Creveți la grătar cu citrice peste verdeață, și Somon cu Salsa de citrice pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista