Somon la gratar cu nectarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu nectarine. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 256 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți busuioc, nectarine, fileuri de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Nectarine La Gratar Cu Prosciutto, Nectarine la grătar cu Mascarpone, și Carne de porc la gratar cu nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați mierea, sucul de lămâie, uleiul și 1/4 linguriță de sare. Se amestecă nectarinele și busuiocul; deoparte.
Clătiți somonul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se presară cu piper și sare rămasă. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 15-20 de minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Se servește cu amestec de nectarină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.