Somon Glazurat Cu Bourbon
Somonul glazurat de Bourbon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon Glazurat Cu Bourbon, Afine Bourbon glazurate somon, și Somon Glazurat Cu Bourbon Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați fileuri de somon. Sigiliu sac, și marinat în frigider 30 de minute, de cotitură sac o dată.
Scoateți fileurile din pungă; aruncați marinada.
Așezați fileurile pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 11 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Presărați fiecare file cu 1/2 linguriță de semințe de susan și 1 lingură de ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
![Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.]()
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.