Somon cu Salsa de legume

Somon cu Salsa de legume
Rețeta de somon cu Salsan de legume este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 376 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 5,22 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, ceapă, piper jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado), Salm cu Salsa de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Salm cu salsa de Alcaparras (somon cu sos de capere).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile, castravetele, avocado, ceapa, cilantro, jalapeno, sucul de lămâie și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Stropiți somonul cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Se presară sare și piper cayenne. Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în unt timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista