Somon bine îmbrăcat
Somon bine îmbrăcat este un fel principal care servește 4. Pentru 4,74 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 de calorii, 35 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 238 de fani. Un amestec de castraveți, zahăr, eșalotă sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt somonul bine îmbrăcat, gazpachoul îmbrăcat și câinii îmbrăcați.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pe o placă de tăiat, tăiați castraveții în bucăți de 1/4 inch - de curățat sau nu de coajă depinde de dvs. Sămânțați și tăiați roșiile în bucăți de 1/4 inch.
Combinați castravetele, roșiile și jumătate din șalotă sau ceapa roșie într-un castron și rezervați.
Într-un castron mic, amestecați muștarul, zahărul și oțetul de vin alb și jumătate din eșalotă rămasă. Puneți ulei de măsline extravirgin în timp ce continuați să amestecați. Se amestecă mărar și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Asezonați somonul cu condimente de fructe de mare și puțin piper negru.
Încinge o tigaie antiaderentă cu un strop de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare.
Puneți somonul cu partea rotunjită în jos și gătiți până devine auriu și puțin crocant la margini, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute pentru un centru roz, 4 minute pentru peștele opac.
Transferați somonul în farfurii de cină sau de servire, acoperiți cu condimentul de castraveți și roșii și acoperiți cu o cantitate generoasă de sos de mărar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Villa Jolanda Moscato și Peach cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vila Jolanda Moscato And Peach
Culoare stralucitoare, galben pai, destul de intensa si aromata. Un spumant delicios cu aromă de piersică, delicat și dulce. Perfect cu desert si mai ales cu produse de patiserie