Somon afumat cu pansament Asiatic

Somon afumat cu pansament Asiatic
Rețeta somon afumat cu pansament Asiatic ar putea satisface pofta ta asiatică în jur 30 minute. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr tos, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de somon afumat cu pansament de crab, Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled, și Salată de somon afumată la cald cu un sos de lămâie cu ardei iute.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele pentru pansament. Se va păstra la frigider peste noapte, deși aromele se vor încălzi pe măsură ce ardeiul iute stă în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2
Pentru a servi, aranjați somonul pe farfurii funcționează la aproximativ 3 felii de persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Se amestecă avocado, castraveți și coriandru, apoi se îngrămădesc sau se împrăștie deasupra. Lingurați puțin din pansament și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul afumat poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriiasiatic
Revista