Snickerdoodle - sandvișuri cu Caramel cu înghețată de banane
Snickerdoodle-sandwich-uri Caramel cu înghețată Bananan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, scorțișoară, dulce de leche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Sandwich-Uri De Înghețată Cu Caramel Sărat Snickerdoodle, Snickerdoodle Sandwich-Uri De Înghețată, și Snickerdoodle Sandwich-Uri De Înghețată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și 3/4 cană de zahăr până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați oul și vanilia și amestecați pentru a combina. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea. Cu mixerul pe scăzut, bateți treptat în ingrediente uscate și continuați să amestecați până când se combină bine (aluatul va fi gros).
Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-un castron mic, combinați restul de 3 linguri. zahăr și scorțișoară.
Rotiți aluatul în 48 de bile de 1/2 inci, apoi rotiți fiecare bilă în zahăr scorțișoară pentru a acoperi. Aranjați bilele la 1 inch distanță pe foile de copt și coaceți până se umflă și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt 5 minute, apoi transferați-le într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet. Repetați cu aluatul rămas.
Răspândiți 1 linguriță. sos de caramel pe partea de jos a 24 cookie-uri.
Așezați cookie-urile pe tejghea, cu caramel în sus. Se acoperă cu 1 lingură de vârf. înghețată, apoi a doua prăjitură, partea de jos în jos. Înfășurați fiecare sandviș de înghețată în folie de plastic și puneți-l la congelator până când este ferm, aproximativ 1 oră.