Smoothie Vegan

Smoothie Vegan
Smoothie Vegan este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 137 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 29 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de cireșe, ovăz de terci, g silken tofu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Smoothie De Fructe Vegane, Smoothie Vegan Cu Căpșuni, și Vegan Matcha-Smoothie Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Măsurați exact toate ingredientele sau folosiți un pahar înalt și vasul de iaurt gol pentru viteză, nu trebuie să fie exact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Puneți-le într-un blender și blitz până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în 1 pahar înalt (veți avea suficient pentru o completare) sau două pahare scurte.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista