Slushies pentru adulți

Slushies pentru adulți
Rețeta Slushies pentru adulți poate fi făcută în aproximativ 10 minute . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 12 și costă 1,67 USD per porție . O porție conține 294 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați coniac, cireșe maraschino, băutură carbogazoasă cu lămâie și lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brownies-uri pentru adulți , Mac și brânză pentru adulți și Ciocolată caldă pentru adulți .

Instrucțiuni

1
Amestecați vodca, coniac, concentrat de suc de portocale și lămâie, cireșe și sifon de grepfrut într-un bol mare de amestecare din plastic. Acoperiți amestecul cu un capac etanș. Congelați amestecul timp de una sau două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De LămâieConcentrat De Suc De Lămâie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Când sunteți gata să serviți băutura, folosiți o lingură de înghețată și puneți una sau două linguri din amestec în pahare. Umpleți restul paharului cu sifon cu aromă de lămâie/lime. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Slush. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista