Shanks stil Sicilian: Costolette Siciliane este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei prăjiți, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Costolette d ' abbacchio fritte (cotlete de miel în stil roman), Pește-spadă în stil Sicilian, și Pește-Spadă În Stil Sicilian.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline. Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați osso buco și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați gambele într-un vas de copt acoperit și greu, suficient de mare pentru a ține confortabil gambele. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
În același vas, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă măslinele, caperele, ardeii, roșiile, oregano și zahărul. Degajează cu Marsala. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Felii Subțiri De Salam
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Lăsați să fiarbă timp de 10 minute, amestecând des. Dacă amestecul devine prea uscat, adăugați o linguriță sau 2 de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
7
Puneți cantități egale de sos peste fiecare coadă. Acoperiți și gătiți până când vițelul este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)