Shamrock Shakes

Shamrock Shakes
Shamrock Shakes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 368 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați colorant alimentar, lapte, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shamrock Shakes, Shamrock Shakes, și Shamrock Shakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați înghețata, laptele, extractul de mentă și colorarea alimentelor împreună într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Extract De MentăExtract De Mentă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Stropiți sirop de ciocolată în jurul pereților interiori de 2 pahare înalte; se toarnă se agită în sticlă. Se acoperă cu frișcă și zahăr decorator verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista