Sfeclă roșie, slănină și ceapă de primăvară
Sfeclă roșie, slănină și ceapă de primăvară se ocupă 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 209 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica sos de hrean dintr-un borcan, CR fra fra fra fra, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă de primăvară murată, Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă de primăvară murată, și Caserola de cartofi cu brânză cu ceapă caramelizată, Gruyere, slănină și ceapă crocantă.
Instrucțiuni
Tăiați sfecla roșie în sferturi și aruncați într-un castron de servire cu ceapa de primăvară. Prăjiți pancetta sau slănina în puțin ulei până devin aurii.
Se ia de pe foc și se răstoarnă imediat peste sfeclă. În acest moment, vasul poate fi servit sau răcit. Dacă faceți înainte, îndepărtați cu aproximativ 1 oră înainte.
Pentru a servi, amestecați crme frache cu hreanul proaspăt ras, sucul de lămâie și condimentul. Gustă și adaptează-te pentru a fi la fel de înflăcărat pe cât vrei. Lingurați puțin din pansament peste sfeclă roșie și serviți restul pe lateral.