Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci

Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci
Sfaturi de mușchi cu ciuperci este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 612 calorii. Pentru 3,84 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, friptură de vită, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfaturi De Filet Dijon, Sfaturi de filet cu legume, și Sfaturi De Filet Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, carne de vită maro în unt; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, adăugați uleiul și ciupercile, ceapa și usturoiul; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați carne de vită; transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 325 de euro timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb, smântâna, bulionul, vinul sau bulionul suplimentar, muștarul Dijon și sosul de soia până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă în amestecul de carne până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Serviți peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură de filet în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Un Zinfandel frumos rafinat, cu arome de zmeură, căpșuni, mure și piper negru. Complexitate frumos și nu prea jammy. Mouthfeel este plin și delicios cu tanin suplu susținut de stejar francez. Finisajul este încântător și necesită un alt gust. Perechi mare cu alimente bogate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista