Sfaturi de mușchi cu ciuperci este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 612 calorii. Pentru 3,84 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, friptură de vită, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfaturi De Filet Dijon, Sfaturi de filet cu legume, și Sfaturi De Filet Dijon.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, carne de vită maro în unt; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, adăugați uleiul și ciupercile, ceapa și usturoiul; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați carne de vită; transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 325 de euro timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb, smântâna, bulionul, vinul sau bulionul suplimentar, muștarul Dijon și sosul de soia până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă în amestecul de carne până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Friptură de filet în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Un Zinfandel frumos rafinat, cu arome de zmeură, căpșuni, mure și piper negru. Complexitate frumos și nu prea jammy. Mouthfeel este plin și delicios cu tanin suplu susținut de stejar francez. Finisajul este încântător și necesită un alt gust. Perechi mare cu alimente bogate.