Scoică La Grătar "Ceviche"

Scoică La Grătar
Scallop la grătar" Ceviche " este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, 4 castraveți, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoică La Grătar "Ceviche", Ceviche de citrice cu scoici la grătar, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați scoici cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, apoi filetați 4 scoici pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Grătar cu ulei, apoi grătar scoici, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se transferă pe o farfurie și se răcește ușor.
5
În timp ce scoicile se răcesc, tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane. Tăiați grosolan suficiente segmente pentru a măsura 1/4 cană și transferați într-un castron mare (rezervați portocala rămasă pentru o altă utilizare). Se amestecă sucul de lime, castravetele, șalota, jalapeulukro (după gust) și restul de 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Când scoicile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înjumătățiți fiecare transversal (sfert dacă este mare), apoi adăugați la amestecul de castraveți, aruncând pentru a combina. Marinați, acoperit și răcit, până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, amestecați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1
* Dacă faceți întregul meniu și utilizați un grătar cu cărbune, cărbunii vor trebui să fie completați înainte de a grăta fripturile și ardeii. În loc să grătiți scoicile, le puteți găti într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, neacoperită.* Scoicile fierte pot fi marinate până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista