Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu slănină, usturoi și ardei iute

Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu slănină, usturoi și ardei iute
Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu slănină, usturoi și ardei iute este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, scoici cu gât mic pe jumătate de coajă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici la grătar pe jumătate de coajă cu Mignonnette de ghimbir, Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar, și Scoici pe jumătate de coajă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți o tigaie de sote medie la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și continuați să gătiți până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4
Se ia de pe foc, se amestecă uleiul de măsline, pătrunjelul și firimiturile de pâine și se condimentează cu piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
5
Topiți scoicile cu amestec de slănină și puneți-le pe grătar. Grătar timp de aproximativ 1 minut sau până când tocmai a fost gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Parducci Small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Etichetă Nouă
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Etichetă Nouă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri Chardonnay varietali premium pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista