Scoici la grătar cu salată de lămâie-năut
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, naut, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Creveți și scoici la grătar cu lămâie-Pesto, Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie, și Scoici de mare la grătar cu salată de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mare.
Combinați nautul, usturoiul, țelina și 1/3 cană de pătrunjel cu 2 linguri de suc de lămâie și 1 lingură de ulei.
Stropiți scoici cu 2 lingurițe de ulei și 1 lingură de suc. Aruncați și condimentați cu sare și piper. Grătiți scoici 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ferme la atingere. Aruncați spanacul cu 1 lingură fiecare de suc și ulei de măsline; acoperiți cu amestec de naut și scoici.