Scallop - Spanac Răspândit
Scallop-spanacul răspândit necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest condiment are 231 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 1,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână condimente cu fructe de mare, cremă de brânză, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Scallop - Spanac Răspândit, Scallop Piccata cu spanac saut, și Salată de scoici și spanac cu pansament cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați scoici cu 3/4 linguriță de condimente pentru fructe de mare. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; saut scoici 3 minute sau până la opac.
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante. Se toacă fin când este suficient de rece pentru a se descurca.
Bateți crema de brânză și smântâna la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați brânză, restul de 3/4 linguriță de condimente de fructe de mare și spanac. Bateți la viteză mică doar până se amestecă. Se amestecă scoici.
Puneți amestecul într-un vas de copt ușor Uns cu 4 căni.
Se presară cu condimente de fructe de mare, dacă se dorește.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până la bule.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.