Satay de pui cu cuscus de legume la grătar

Satay de pui cu cuscus de legume la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați satay de pui cu cuscus de legume la grătar. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.67 pe portie. O porție conține 1167 calorii, 65g de proteine, și 64G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, sos de soia, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus De Legume La Grătar, Salată De Legume-Cuscus La Grătar, și Pui La Gratar Satay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați laptele de nucă de cocos, zahărul brun, sosul de soia, usturoiul, chimenul, coaja de portocală și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte De CocosLapte De Cocos
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare resigilabilă. Rezervați 2 linguri din jumătatea rămasă din marinată pentru rețeta online Round 2 împachetări dulci și picante de pui. Rezervați restul de marinată, pentru sosul de scufundare, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați fiecare coapsă de pui în 6 fâșii și adăugați în pungă cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
MarinadaMarinada
5
Puneți punga într-un castron, în caz de scurgere, și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Între timp, dacă utilizați frigarui de lemn, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
7
Sos de scufundare, bateți untul de arahide și sosul fierbinte în marinada de sos de scufundare rezervată. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Unt De ArahideUnt De Arahide
Sos FierbinteSos Fierbinte
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Filetați 4 bucăți de pui pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
10
Puneți-le pe un grătar cu ulei și gătiți până când sunt ușor carbonizate și fierte. Rezervați 4 frigarui pentru runda Online 2 rețetă împachetări dulci și picante de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu. Faceți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Tăiați ardeiul în sferturi și îndepărtați miezul și semințele. Feliați dovlecelul și ceapa în felii groase de 1/4 inci. Condimentează legumele cu sare și piper, după gust. Grătați legumele până când sunt ușor carbonizate și s-au înmuiat puțin, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
PiperPiper
CeapăCeapă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Scoateți-le de pe grătar și tăiați-le în bucăți mici. Amestecați ușor legumele tocate în cuscus, acoperiți și păstrați la cald. Rezervați 1 cană pentru runda Online 2 rețetă împachetări dulci și picante de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Aranjați frigarui pe un platou de servire și serviți cu sosul de scufundare și cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista