Sardine BLTs cu ierburi și lămâie

Sardine BLTs cu ierburi și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sardine, maioneză, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Fettuccine De Sardină Cu Lămâie-Usturoi, și Fettuccine de sardină cu lămâie-usturoi pentru doi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă ingredientele mayo într-un castron mic; rece. Gatiti baconul pana cand este crocant intr-un 12-in. tigaie, transferați pe prosoape de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie.
Gătiți sardinele cu pielea în jos în grăsime (în 2 loturi, dacă este necesar) la foc mediu-mare până când este opac, răsturnând tigaia des și lingând grăsimea peste pește.
Scurgeți peștele pe prosoape de hârtie.
Întindeți rulourile cu maioneză de arpagic de pătrunjel.
Puneți rucola, roșiile, slănina și sardinele în rulouri și tăiați-le în jumătate.
* Cereți vânzătorului dvs. de pește să curețe și să fileteze sardinele pentru dvs. sau faceți-o singur (consultați "Cum să curățați și să filetați sardinele" la sunset.com/smartseafood).