Roz Împreună Cupcakes

Roz Împreună Cupcakes
Reteta Pink together Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână glazură de brânză cu frișcă, culoare alimentară cu gel roz, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Cupcakes Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
În castron mic, rezervați 1 cană glazură. Frost cupcakes cu glazură albă rămasă. Se amestecă culoarea alimentelor roz în 1 cană de glazură albă rezervată până la culoarea roz dorită. Puneți glazura în punga de plastic a congelatorului; tăiați gaura de 1/4 inch în 1 colț de jos. Sau utilizați geanta de decorare cu vârf plat cu deschidere lată de 1/4 inch (#44). Strângeți ușor punga pentru a lipi panglica de glazură pe cupcakes. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista