Cina Cu Friptură Frigăruie
Cina cu friptură este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 299 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mușchi de vită, cartofi noi, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Frigăruie Cu Legume, Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, și Cina Cu Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de vită și dressing în sticlă superficială sau vas de plastic. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți 1 inch apă până la fierbere în 1 cratiță de 1/2 litru.
Adăugați cartofi. Se fierbe aproximativ 15 minute sau până aproape fraged; scurgere. Se răcește ușor.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Filetați carnea de vită, cartofii, ceapa, ciupercile, ardeii grași și dovleceii alternativ pe fiecare dintre cele douăsprezece frigarui metalice de 7 inci, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Periați kabobsgeneros cu marinată.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 12 până la 15 minute pentru coacerea medie a cărnii de vită, întorcându-vă frecvent și perindând cu marinată. Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.