Fudge Fără Gluten Se Încrețește
Fudge fără Gluten Crinkles este un fără gluten desert. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fudge Fără Gluten Se Încrețește, Ciocolată Fără Gluten Se Încrețește, și Ciocolată Fără Gluten Se Încrețește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mare, se amestecă amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscată.
Adăugați untul topit, oul, apa și vanilia; se amestecă până se formează aluatul moale.
Formați aluatul în bile de 1 1/4 inch; Se rulează în zahăr. Pe foile de fursecuri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță; aplatizați ușor.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute. Depozitați bine acoperit.