Sangria De Prune
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Sangria de prune ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,72 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere de ghimbir, păstăi de anason stelat, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sangria cu prune de ghimbir # SundaySupper, Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria, și Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați prunele roșii și anasonul stelat într-o tigaie de sticlă. Prăjiți 30 de minute și lăsați să se răcească.
Îndepărtați păstăile de anason stelat și aruncați-le.
Se toarnă prunele prăjite și orice suc pe care l-au eliberat într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați rosul și maraschino, acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau până la noapte.
Amestecați ușor berea de ghimbir în amestecul de sangrie chiar înainte de servire. Aruncați una sau două felii de prune galbene și câteva cuburi de gheață în fiecare pahar și acoperiți cu sangria.