Sandvișuri Italiene De Porc Trase

Sandvișuri Italiene De Porc Trase
Sandwich-uri italiene de porc tras este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 293 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați semințele de fenicul, condimentele de friptură și cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați friptura în jumătate. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se pune într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Adăugați ardeii, ceapa și roșiile; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent; încălziți. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista