Sandvișuri De Ton Crocante

Sandvișuri De Ton Crocante
Sandvișurile de ton crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 649 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de maioneză, castane de apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ton crocant " sushi, Cifre De Afaceri Crocante De Ton, și Împachetări De Ton Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și frigider timp de 1 oră. Chiar înainte de servire, lingurați pe rulouri și acoperiți cu o frunză de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista