Sandvișuri cu înghețată rece și cremoasă

Sandvișuri cu înghețată rece și cremoasă
Sandvișurile cu înghețată rece și cremoasă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 277 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căpșuni, fursecuri snickerdoodle, jeleu de ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați înghețată rece cu azot lichid, sandvișuri cu înghețată patriotică, cu stele Red Velvet Shortbread și înghețată Cheesecake și prăjitură ușoară cu înghețată cu vanilie și ciocolată (cu sandvișuri cu înghețată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, căliți ardeii în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Prăjituri Moi Snickerdoodle8 Prăjituri Moi Snickerdoodle
Prăjituri Moi SnickerdoodlePrăjituri Moi Snickerdoodle
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte
2
Adăugați jeleu; da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3
Pune o lingură de înghețată pe partea de jos a jumătății de fursecuri. Acoperiți cu căpșuni, amestecul de jalapeno și fursecurile rămase. Înfășurați în folie de plastic. Congelați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru sandvișurile cu înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
OcaziiVară
Revista