Sandvișuri Cu Castraveți De Vară

Sandvișuri Cu Castraveți De Vară
Sandvișurile cu castraveți de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 194 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită brânză cremă, castraveți, buruieni de mărar și maioneză. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ora De Vară Plăcintă Cu Pizza Cu Legume, Salată de porc și fasole de vară, și Vara Timp Veggie Pita Topi.

Instrucțiuni

1
Mash cremă de brânză, maioneză și pansament de fermă se amestecă împreună într-un castron cu o furculiță până se omogenizează; se răcește cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, scoateți amestecul de brânză cremă din frigider și lăsați să stea să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
3
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de brânză cremă uniform pe fiecare felie de pâine de secară cocktail, acoperiți fiecare cu o felie de castravete și presărați mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pâine De SecarăPâine De Secară
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
CastraveteCastravete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista