Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cubanez cu murături de casă. Această rețetă face 10 porții cu 957 calorii, 52G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, miere de trifoi, usturoi prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cubanez cu muraturi de dovlecei, Sandwich cu brânză Pimento cu murături de casă, și Panini cubanezi cu murături rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Carne de porc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați carnea de porc cu sare, piper și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Încălziți câteva linguri de ulei într-un cuptor olandez mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Adăugați stocul, sucurile, oțetul, usturoiul, ceapa, frunzele de dafin și oregano, aduceți la foc mic, acoperiți și transferați la cuptor. Se fierbe până se înmoaie furculița (între 180 și 190 de grade F), aproximativ 1 1/2 oră până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Scoateți din cuptor, transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere sau mărunțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Se strecoară lichidul de fiert într-o tigaie medie, se aduce la fierbere și se lasă ușor redus, adăugând miere și sare și piper, dacă este necesar. Aruncați o parte din lichidul de fiert cu carnea de porc mărunțită pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Carne De Porc Trasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Puneți castravetele feliate într-un castron mediu (care are un capac montat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Combinați 1 cană de apă, oțetul, mărarul, zahărul, usturoiul, sarea, mărarul, muștarul și semințele de coriandru într-o cratiță mică la foc mare și dați la fiert. Gatiti pana cand zaharul si sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mărar
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți de pe foc și gustați pentru tartness, adăugați mai mult zahăr dacă este prea acru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
4
Se toarnă lichidul răcit peste castraveți, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 4 ore și până la 48 de ore, amestecând amestecul cel puțin o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
1
Bateți împreună maioneza, muștarul și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Întindeți ambele părți tăiate ale pâinii cu o lingură de aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Aioli
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Adăugați carnea de porc, câteva felii de șuncă și un strat generos de murături. Se acoperă cu câteva felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru Servire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Apăsați sandvișurile într-un grătar Panini fierbinte până când afară este prăjită și brânza este topită.