Sandviș Cu Curcan Prăjit În Saramură

Sandviș Cu Curcan Prăjit În Saramură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit cu sare Ale. O porție conține 1672 calorii, 93G de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 6,92 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Mergeți la magazin și ridicați aluat, muștar dijon, pesto de ardei gras prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de curcan prăjit în saramură cu Pesto de ardei roșu, Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite, și Curcan Sărat Prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați-l. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați bere, muștar, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și dați-o la frigider timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau sânul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul sare, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru cu citire instantanee, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face din timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inch. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din restul de pesto. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul de giardiniera. Acoperiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Curcan FeliatCurcan Feliat
ProvoloneProvolone
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătiți ardeii grași roșii până când cojile s-au înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți - le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Adăugați ardeii curățați prăjiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Pulsează până se combină complet. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Puneți pesto-ul la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Într-o tigaie cu fund greu sau o friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Combinați sosul fierbinte, ketchup-ul și apa într-un castron puțin adânc până se încorporează. În 4 boluri separate, puțin adânci sau tigăi de plăcintă, separați zeama, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți-le până se înroșesc și încep să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)nectar de agavenectar de agave0(poate fi sau trece)pastă de hamsiepastă de hamsie1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de busuioc ambalate slabfrunze de busuioc ambalate slab340Nuci de orice fel (tocate)bere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)bere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)1kgos în piept de curcanos în piept de curcan2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală2cuișoarebuchet de spanac proaspăt (aproximativbuchet de spanac proaspăt (aproximativ1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos fierbinte (recomandat: Sriracha)sos fierbinte (recomandat: Sriracha)1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriGiardiniera italiană marinate legume (jarred)Giardiniera italiană marinate legume (jarred)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet pankopesmet panko596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras11 kilogram de dovlecel,piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci de pin prăjitenuci de pin prăjite3feliibrânză provolone, tăiată în jumătatebrânză provolone, tăiată în jumătate3mariardei gras roșuardei gras roșu0(poate fi sau trece)ulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropireulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropire4(iarnă)Pesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețetaPesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețeta11 kilogram de dovlecel,brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1pâine(24-inch) aluat însămânțat(24-inch) aluat însămânțat3(iarnă)muștar dijon de piatrămuștar dijon de piatră2mariceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurileceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurile11 kilogram de dovlecel,paste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista