Salsa Paste 'n' Fasole

Salsa Paste 'n' Fasole
Salsa Pasta 'n' Beans este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 4 porții. Acest fel principal are 372 de calorii, 15 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de legume, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 80%. Încercați Salsa Pasta 'n' Beans, Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastane și fasole cu cârnați) și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastane și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa și ardeiul galben în ulei timp de 3-4 minute sau până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
2
Adăugați usturoiul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
3
Se amestecă fasolea, bulionul, salsa și chimenul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-6 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
ChimenChimen
1 Până La 2 Jalapenos, Tăiate Mărunt1 Până La 2 Jalapenos, Tăiate Mărunt
4
Scurge pastele; se amestecă în amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
5
Stropiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și TocatArdei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista