Salsa cu fructe de kiwi

Salsa cu fructe de kiwi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Kiwi Fruit Salsan. O porție conține 89 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți per porție . Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și luați ceapă, ardei serrano, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ensalada De Pitaya, Kiwi, Y Mango (fructul dragonului, kiwi și mango, Salsa Sunny & Hot! (Salsa cu ananas, mango, kiwi) și Fruit Cup Salsa (salsa de fructe) în cupe individuale) .

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1/2 oțet balsamic într-o cratiță medie la foc mediu-înalt. Gatiti incet si amestecati ceapa pana se inmoaie. Se amestecă banana. Folosiți oțetul balsamic rămas după cum este necesar pentru a menține amestecul umed. Se amestecă portocalele, kiwi-urile și ardeiul serrano. Gatiti si amestecati pana cand toate ingredientele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista