Salsa Cu Ardei Gras

Salsa Cu Ardei Gras
Ardeiul gras Salsan este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 1 porție. Acest hor d ' oeuvre are 350 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, rucola, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, și Snapper cu crustă de cartofi cu Salsa de ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se servește cu friptură, carnitas sau carne asada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Revista