Salată Vietnameză
Salata reteta vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnamez în jurul valorii de 48 minute. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de ulei de canolan, piper măcinat, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga), și Salată De Pui Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți carnea de porc cu ulei.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Scoateți din grătar; lăsați carnea de porc să stea 5 minute. Feliați carnea de porc transversal în jumătate; feliați fiecare jumătate, pe lungime, în fâșii subțiri. Mișto.
Combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (prin serrano) într-un castron mare.
Adăugați carne de porc în amestecul de suc; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați menta și următoarele 3 ingrediente (prin castravete) în castron; arunca. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2/3 cană amestec de porc.