Salată Vietnameză

Salată Vietnameză
Salata reteta vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnamez în jurul valorii de 48 minute. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de ulei de canolan, piper măcinat, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga), și Salată De Pui Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți carnea de porc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar; lăsați carnea de porc să stea 5 minute. Feliați carnea de porc transversal în jumătate; feliați fiecare jumătate, pe lungime, în fâșii subțiri. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (prin serrano) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați carne de porc în amestecul de suc; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Carne De PorcCarne De Porc
7
Adăugați menta și următoarele 3 ingrediente (prin castravete) în castron; arunca. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2/3 cană amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Salată VerdeSalată Verde
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista