Salată Silverglade

Salată Silverglade
Salata Silverglade este o fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, struguri, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Makeover Salată Silverglade, salată kachumber sau salată kuchumber – salată de legume indiene, și Salata mexicana – aceasta salata nu este doar o salata este o masă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați salata, strugurii și brânzeturile. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați uleiul, oțetul, zahărul brun și muștarul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
StruguriStruguri
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați slănină și ceapă în pansament; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista