Salată roșie și verde

Salată roșie și verde
Salata roșie și verde este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 756 calorii, 10g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ridichi, oțet de orez condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, și Salată de pește verde, verde conservată de iubitor de mărar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 4 căni bucăți de mărimea mușcăturii clătite, frunze de salată cu unt crocant cu 1/4 cană ridichi roșii feliate subțire, 2 linguri de arpagic proaspăt tocat și oțet de orez condimentat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată De UntFrunze De Salată De Unt
Oțet De Orez CondimentatOțet De Orez Condimentat
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista