Salată de spanac picante

Salată de spanac picante
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten și fără lactate? Salată cu spanac picăt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 168 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, ouă fierte tari, ceapă și boia de ardei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Salata de spanac picante, Salata de ciuperci cu spanac și Salata de spanac de linte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic sau borcan cu capac etanș, combinați primele șapte ingrediente; amesteca bine. frig. Chiar înainte de servire, aruncați ușor spanacul, ridichile, ouăle, ceapa și baconul într-un castron mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Amestecă din nou pansamentul; se toarnă peste salată și se amestecă.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Eighteen Miles Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista