Salată cremoasă de cartofi roșii
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană? Salata cremoasă de cartofi roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 233 de calorii. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună pentru The Fourth Of July. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, maioneză, ridichi și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ salată cremoasă de cartofi roșii, salată cremoasă de cartofi roșii și salată cremoasă de cartofi roșii.
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți cartofii timp de 15-18 minute sau până când sunt fragezi.
Transferați cartofii într-un castron mare. Într-un castron mic, bateți
ingrediente pentru vinaigretă.
Se toarnă peste cartofi călzi; se aruncă ușor pentru a acoperi. Se răcește ușor. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Într-un castron mic, combinați maioneza și smântâna; se amestecă ridichile, ceapa și pătrunjelul.
Adăugați la cartofi; amestecați ușor. Acoperiți cu ouă. Se da la rece până la servire.